Kylläpä on ihanan hiljaista ja rauhallista. Aamu oli hoitsikoiden kanssa melkoista itkua ja parkua, kun olivat niin väsyneitä aikaisesta heräämisestä. Nyt kaikki onkin jo nukkumassa! Kyllä lapsen kannalta perhepäivähoito on hyvä asia, kun ei ole pakko tietyn aikataulun mukaan edetä, vaan voidaan joustaa asioista niinkuin lapselle parhaaksi katsotaan :)

Aamulla oli äärettömän sumuista, hyvä että eteensä näki. Nyt on sumu hälvennyt ja aurinko paistaa ihanasti. Voi että miten rakastankaan syksyä ja tätä väriloistoa! Satanutkin on tosi vähän nyt :)
Tässä muutama kuva luonnon ihanuuksista tältä aamulta.

1932381.jpg
1932385.jpg
Kivet eivät ole kyllä ruskan sävyissä, mutta silti tykkään niistä paljon...PALJON...sileitä ja rosoisia ja monia eri muotoja, kokoja ja sävyjä.
1932384.jpg
Nyt en ole itse ollut kovinkaan ahkera neuloja, mutta hämppikset olivat yön aikana kutoneet mielettömät määrät seittejä joka ikiseen havupuuhun mitä löysin tästä ääreltään. Tässä vähän makupaloja teillekin aktiivisuudesta :)
1932390.jpg
1932392.jpg

Vaikka syksy onkin ihanaa aikaa, niin ajatukset karkaa jo väkisinkin jouluun. Odottelen jo kovasti Jehkottaren joulukalenteri jutun parin tietoja, jotta pääsisin sitä kasaamaan ja Oliverialle teen joululoru jutun. Niin ja say-ringin alkamiseenkin on enää vähän päälle kuukausi, sitäkin odotan :)