Meidän neiti täytti torstaina 7v. Samaisena päivänä järjestettiin hoitolapsille synttäribileet ja hauskaa oli.

Tänään sitten juhlittiin monta tuntia. Ensiksi oli eskarikavereille bileet ja voi hurja kun oli hauskaa. =) Mun olisi pitänyt tajuta tehdä suurempi kakku, mutta kun yleensä lapset (ainakaan meidän) eivät täytekakkuja eikä muitakaan syö niin ajattelin, että on turhaa tehdä suurempaa kakkua. Tänä vuonna neiti tahtoi HelloKitty kakun ja mitäpä ei äiti oman  prinsessansa eteen tekisi ;) Ensimmäistä kertaa leikin marsipaanin kanssa ja ei se nyt niin kamalan vaikeeta ollutkaan. Tässä marsipaani vielä pehmeää ja suklaaviikset kovettumatta. Sivupursotukset jäi nyt tekemättä, kun kerma otti ja loppui kesken =( Mutta hyvin maistui ja koko kakku tuli syötyä.

1501150.jpg

Juhlatunnelmaa latisti hieman esikoisen huono olo. Toinen rassu on ollut tiistaista saakka 39 asteen kuumeessa ja yskä on kamalan limainen ja kurkku äärettömän kipeä, ettei kärsi yskiä kunnolla - perjantaina oli pakko hengitellä höyryä monta tuntia päivän mittaan, kun henki ei meinannut kulkea =( Yö onneksi meni hyvin ja tämä päiväkin on ollut paljon parempi. Toivottava on, ettei muut enää sairastu, on meinaan sen verran ärhäkkä virus kyseessä.

Huomenna tulee vielä muutama vieras ja vielä vapun jälkeen juhlitaan sitten Emmin ja yhden kaverin yhteisiä synttäreitä. Voi huokaus... ei vanha enää jaksais montaa päivää juhlia putkeen ;)

Mutta nyt aion olla niin itsekäs, että kaivelen korttitarpeet esille ja yritän vastata tämän viikon 1449215.jpg , jota en ole ehtinyt muuta kuin vilkaisemaan, muiden korttejakaan en ole ehtinyt vielä ihailemaan. Onneks tulee tv:stä biisikärpänen ja leffa =) Viimeistään huomenna kortti siis näytille.