Huhhuijakkata! Tämä arkeen paluu on aika rasittavaa. Neiti 7v. aloitti 1. luokan ja on aivan innoissaan - hyvä niin, toivottavasti innostus säilyy kauan :) Pojatkin on ihmeen hyvin jaksaneet heräillä kouluun, vaikka unirytmi on loman jälkeen vielä vähän hakusessaan.

Mulla on täällä 3 viikkoa tuttu tyttö työharjoittelussa, silti tuntuu, että työpäivän jälkeen on ihan sippi. Johtunee siitä, että maanantaina aloitti ensimmäinen uusi hoitolapsi ja hän ei huoli  harjoittelijaa lähelleen ollenkaan. Tosi hienosti meillä on kyllä sujunut, liekö vieraskoreutta vielä. En oikein muistanut miten vaativaa on kuivaksiopettelu, mutta sekin sujuu ihmeen hienosti.

Tänään tuli sitten kolmen kuukauden tauon jälkeen minulle entinen hoitolapsi takaisin. Olipa kiva saada innokas askartelija joukkoon mukaan :) Nyt pyöritetäänkin kahden lapsen kanssa arkea syyskuun alkuun, jolloin minulle tulee vielä kaksi uutta pienokaista. Ihana tällainen pehmeä lasku...kauhistuttaa ajatuskin, että kaikki kolme uutta pientä poikaa (just 1v. täyttänyt ja juuri 2v. täyttäneet) jotka eivät aikaisemmin ole olleet päivähoidossa olisi aloittaneet samana päivänä =D

Kovin on sateinen keli ollut viime päivinä. Tänäänkin on koko ajan satanut, milloin enemmän milloin vähemmän, mutta kovin on pimeää ja harmaata. Askarreltiinkin tänään sitten lasten kanssa tällaisia. Suosittelen kokeilemaan pientenkin kanssa, helppoja ja lapsista kivoja.
1819125.jpg
Tuossa on kontaktimuovi pohjalla ja siihen saivat lätkiä silkkipaperin palasia, joiden repimisessäkin kului kivasti aika ja sorminäppäryys kasvoi taas hurrrrjasti ;D
Valmiit työt tässä:
1819128.jpg