Vihdoin ja víimein! *huokaa syvään*

Tiiätteks miten väsyttää?! Yhtenäkään yönä tällä viikolla en ole malttanut käydä ajoissa nukkumaan ja joka aamu on pitänyt kuudelta nousta kuitenkin...unet on jäänyt alle viiteen tuntiin joka yö. Sitä se on, kun kaipaa vähän sitä hiljaista omaa aikaakin!

Työpäivät on venyneet ihan kiitettävän mittaisiksi, maanantaina alkoi työt klo 10 ja ti klo 16 loppui se putki taas. Keskiviikkona aloitin työt 6.15 ja loppui klo 16, mutta 16.30 tuli uusi hoitolapsi tutustuu ja kun hän lähti niin kymmenen minuuttia siitä niin meidän ohjaaja jo tuli yhden hoitajan kanssa ja vajaa puoli tuntia niin meidän olohuone oli tupaten täynnä perhepäivähoitajia, vietettiin hoitajailta meillä. Viimeiset lähti vähän ennen yhdeksää, rankka päivä, mutta oli mukavaa nähdä muita hoitajia ja päästä juttelemaan muiden aikuisten kanssa.

Torstaina alkoi taas 6.15 duunipäivä ja edelleen on sama työputki menossa. Tänään loppuu työt joskus kuuden maissa vasta. Kaiken tämän kruunaa vielä se, että mun armas on painanut kanssa piiiiiiiitkää päivää ja ei olla nähty oikeestaan ollenkaan =(

Mutta kaikesta huolimatta en ole askartelujen saralla ihan toimettomana ollut...olen vihdoin saanut väsättyä valmiiksi kahden hoitolapsen muistokirjat, joilla on tänän viimeinen hoitopäivä täällä minun luona. Vähän päälle kaksi vuotta  on yhteistä taivalta takana, ikävä varmaan tulee kyllä...nuo Magnolia tytöt valtsin kirjasiin, koska toinen näistä neideistä kuljetti piempänä riepua aina mukanaan ja toinen on nalle kädessä jatkuvasti.

1600600.jpg

Nyt jos joku, joka on jostain syystä miettinyt alkavansa pph:ksi, lukee tätä, niin älä tule katumapäälle! Ei nää työajat oo aina näin perseestä =) Tässä työssä on paljon hyviäkin puolia!

Tänään tuli muuten koettua tämän kesän eka ukkosmyrsky! Satoi valehtelematta aivan kaatamalla. Koitin ottaa kuviakin, mutta lapset ei laskeneet mua ulos kuvaamaan, joten ikkunan läpi piti napsia kuvat, mutta kai tästä jonkinmoisen käsityksen saa!

1600653.jpg

1600654.jpg

Lisäksi lupauduin ottamaan mun tätitettävän kissan kolmeksi yötä hoitoon. No ei siin muuten mitään, mutta ku sillä on nyt kiima-aika ja ulos sitä ei sais laskea niin...koska en itse koskaan ole kissaa omistanut niin vaikee muistaa millaisiin loikkiin ne kykenee koiriin verrattuna. Illalla mulla oli ikkuna auki ennen ku kävin nukkumaan niin kuului vaan rapinaa ja hännän vilahdus, mutta en nähnyt mihin suuntaan, ulos vai sisälle. No kävin jokaisella ovellamme katsomassa olisko kissaa näkynyt ulkona, ei näkyny ei, ei kyllä sisälläkään. No jouduin sitten nukkuu koko yön ikkuna auki jotta kissa pääsis sisälle jos se nyt oli ulkona...aamullahan tuo ainakin oli jo sisällä :) Eikä siinä vielä kaikki...no yksi hoitolapsista jätti pari tuntii sitten oven auki ja siitä kissa pääsi taas livahtamaan, taas sitä ei näy missään...se on voinut tulla jo sisällekin, koska ovi on auki ihan sitä varten, mutta koska täällä riittää ääntä, kiitos kymmenen lapsen niin se etsiytyy jonnekin rahalliseen paikkaan...huoh...

1600685.jpg

Tulipas vuodatettua! Kunhan työpäivä päättyy niin mulla pitäs olla pari tuntia lapsivapaata, sillä eskarilla ja koululaisilla on tänään laulurinteellä kevätlaulajaiset. Avaan radion ja kuuntelen ne sieltä kun en paikalle pääse. Postipäivityksiä siis luvassa silloin! =)