Alkaa olla päivä taas pulkassa. Esikoinen on kovassa kuumeessa jo toista päivää. Saa nähdä näinköhän me muutkin saadaan tauti. Toivottavasti ei sairastuta ennen ensi viikkoa, sillä huomenna meidän "vauva" täyttää 7v. Huomenna juhlitaan hoitolasten kanssa ja lauantaina kaverisynttärit ja sunnuntaina olis sukulaiset tulossa juhlimaan...kiirettä pitää siis viikonloppuna. Itsellä kyllä päätä vähän särkee ja tuntuu, että nuhakin olisi tulollaan - ei kiva ei. Ei oikein jaksais leipoa ja siivota jos kipeeksi tulee.

Meidän neiti pyysi mummilta ja ukilta synttärilahjaksi kasvihuonetta itselleen =D ei siis isot toiveet ollenkaan ;) Epäilen kyllä vahvasti, että se toive jää kyllä toteuttamatta. Sain tässä kaikki sovitut leimailut leimattua nyt illalla ja uusia Magnolioitakin pääsen värittelemään vielä jos jaksan vaan valvoa. Pitäisi kyllä typsykälle tehdä korttikin, jollen tuolta korttivarastostani valikoi sitten jotain. 

Sää on ollut tänään aivan upea. Tuuli oli kyllä kylmä, mutta kevät on selkeästi edennyt täälläkin viimeisen viikon aikana. Krookukset on nousseet ja suurin osa niistä on jo kukassa. Narsissit ja tulppaanitkin nostaa jo päätään mullan alta, samoin kevät esikot on jo lehtiä alkanut kasvattamaan. Äiti ei meinannut uskoa millään, että kukat jo kukkii, kun hänellä on kuulemma vielä kukkapenkki lumen alla.

1493237.jpg

Koirat nautti kanssa olostaan, kun saivat monta tuntia tänään juosta vapaana.

1493254.jpg

1493274.jpg

Tässä vielä iltataivasta. Tällä kertaa ei auringonlaskua vaan ihania pilviä oli taivas täynnä. Valitettavasti kuva ei kerro koko totuutta, kun vähän joutuu rajailemaan, jottei naapureiden talot liian hyvin näy kuvissa :)

1493297.jpg