ARVONTA SUORITETTU ESIKOISEN TOIMESTA! KUVIA EN NYT OTTANUT, KUN AKKU ON LATURISSA HUOMISIA JUHLIA VARTEN :)  NIIN JUU JA SE  VOITTAJA...TITTIDIDIITIDII...ONNETAR SUOSI MINSKUA!

ELI ANU JA KOTKOTIN SAA 10000 BONGAAMISESTA PALKINNOT JA MINSKULLE LÄHTEE ARVONNAN PÄÄVOITTO ;) JOS SAAN OSOITTEENNE PIAN NIIN LAITAN PALKINNOT TULEMAAN JUHANNUKSEKSI. ONNEA!

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN PÄÄTTYNYT!

ANULLE PALKINTOA LÄHDÖSSÄ 10000 BONGAAMISESTA JA NYT LÄHDEN SUORITTAMAAN ARVONNAN! HMMM...MYÖS TOINEN KYMPPITONNILAINEN...PISTETÄÄN LOHDUTUSPALKINTOA MENEMÄÄN :)


EDIT ONCE AGAIN...12.6 nostan vielä kerran tämän ylemmäs. 9756 näytti laskuri äsken. Vielä siis aikaa osallistua arvontaan. Tämä lähtee nyt arvontapalkintoa miettimään :)

EDIT AGAIN 10.6:  nostellaas vielä vähän ylemmäs. 9461 mittarissa nyt

EDIT 6.6: nostelen ylemmäs, vielä miltei 1000 kävijää puuttuu. Näin kesällä kävijämäärät on pienempiä, mutta kyllä kai parin viikon päästä viimeistään 10000 on täynnä :)

10000 kävijän raja lähestyy. Kiva nähdä rikkoutuuko tuo ennen kuin tulee puoli vuotta laskurin asentamisesta täyteen =) eli 28.6.2008. Nyt kävijälaskuri näyttää 8635. (1.6)

Ja kuten varmaan arvaattekin niin laitan tuon kunniaksi arvonnan pystyyn. 

Arvontaan osallistuaksesi vastaa esitettyihin kysymyksiin:

Mitkä kolme asiaa Sinulle tulee mieleen minusta ensimmäiseksi blogin perusteella ja miksi?

Jätä kommenttiin sähköpostiosoitteesi jotta saan voittajaan yhteyden ja arvontaan osallistujien kommentit vaan tähän postaukseen.

Palkintohan on jotain askarteluaiheista.

Palkinnon saa myös hän, kuka bongaa luvun 10 000, jonka jälkeen vihellän osallistumisajan päättyneeksi!