Loma alkaisi olla lopussaan...ei kovin rentoutuneelta tunnu kyllä olo! Pe-la oli neidin eskarikamu meillä yötsyssä. La-ma oli kummipoika äipän ja isosiskojen kanssa kyläilemässä ja kummitäti sai olla apuna rinnasta vieroittamisessa, joten hyvin oli levännyt olo maanantaina ;) ja kohta 17v. tätitettävä on ollut täällä minun seurana <3 Ollaan uudistettu monen ihmisen hiuksia, esim. minun :) sekä eilen leikeltiin naapurin hiukset ja värjättiin toisen ja saatiinpa väkipakolla meidän keskimmäiseltäkin hiukset nirhattua lyhemmäksi. Esikko sai kipsin pois maanantaina, mutta vielä on 3 viikkoa liikuntakieltoa, joten snoukkailu yms. on jäänyt tältä lomalta hänen osalta väliin, mutta keskimmäinen ukkeli on ollut rinteessä miltei joka päivä ja meidän neitikin kävi maanantaina kokeilemassa lautailua! =)

Omat lapsukaiset on olleet mummolassa välillä ja välillä kavereiden luona yötsyttämässä, kotosalla kyllä nyt kaikki :) Kummityttökin oli tänään täällä meidän neidin kanssa leikkimässä koko päivän ja huomenna tulee ihanat ystävät, entiset naapurit - tosin vanhin heidän lapsistaan tuli jo tänään meille yöksi.

Mulla siis jäänyt korttihommat vähiin, mutta kun nyt pääsen tästä lepäämään niin kaivan askartelukamat esille ja alan rentoutumaan niiden parissa! :) Tänään sain vihdoin kaikki Vaaka ry:n keräykseen menevät kassitarpeet raivattua ja siivosin koko huushollin, oli kyllä alkuviikon sen näköistä, että oksat pois!
1352561.jpg

Mutta nyt tämä rouva lähtee rentoutumaan askartelujen pariin, huomenna luvassa haastekortteja :)