Todellakin...Esikoinen sairastui perjantaina. Koulun jälkeen alkoi valittelemaan mahaansa ja sitten nosti kuumetta. Parhaimmillaan oli 39.3. Ajattelin, että la aamulla on varmaan jo parempi ja mahakipu poissa, mutta vielä vaan kipu jatkui, ei tosin yhtä kovana kuin perjantaina. Iltapäivällä soitin saikulle ja käskivät mennä näytille, otettiin verikokeet ja virtsanäyte, mutta ei niissä ollut mitään - diagnoosina oli tulollaan oleva mahatauti...Että näin. No kuume on nyt laskenut ja ei ole mitään oireita mahataudista, muuten kuin että maha on välillä vielä vähän kipeä. Sinällään turha käynti, mutta onpa itselläni ainakin levollisempi mieli :) Saa nähdä saadaanko muu perhe samainen "vatsatauti" =S

Muuten en olekaan mitään erikoista saanut aikaan. Väritellyt leimakuvia ja tekaissut muutaman kortin ja koittanut kirppiskamoja koota kasaan ja hinnoitella niitä.

Sain toki nukkekodin tapetoitua, sivuseinät ehkä jääkin puunvärisiksi.  Mietittiin myös lasten kanssa, että tuleeko tähän taloon ollenkaan kylppäriä vai oisko näillä ulkohuussi vaan. Kalusteita tehdään yhdessä lasten kanssa ja päätin, että lapsetkin saa tällä kuitenkin leikkiä, sitten kunhan ei enää kiinnosta niin sitten saatan itsekin jo panostaa kunnolla nukkekotiin :)

1241984.jpg