Työt loppui tänään jo kolmelta, tällä viikolla onkin ollut harvinaisen löysät työajat. :) Eskarilaisen kaveri oli meillä ekaa kertaa myös kyläilemässä tänään ja hän oli niin ihana, kun tuumi näin: "On ihana olla kaverin luona jossa saa askarrella ja jonka äidillä on noiiin paljon kaikkia kauniita askartelujuttuja ja äitikin vielä askartelee paljon." ja minä kun kuvittelin aiheuttavani hänelle pienoisen järkytyksen, kun tulivat katsomaan puuhiani ja olin kaikki askartelukamat levällään täällä...eka kommentti tosin oli, että hänen huone ei ole koskaan ollut näin sekaisin =D

Lapset on illan ulkoilleet ja nauttineet sataneesta lumesta, isommat teki pienimmälle hiihtoladunkin valmiiksi ja äippä puolestaan istahti sohvalle "leikkimään" uusilla jutuillaan.

Leimasin VersaMark vesileima leimasintyynyllä uutta Magnoliaani ja sitten värittelin uusilla chalkseilla.
1202659.jpg
Tuo vesileima sekä chalksit olivat minulle uudet tuttavuudet ja voin kertoa, että takuulla tulevat olemaan kovassa käytössä minulla!

Tällaisia sain aikaan ja yllärillä en ole ollenkaan tyytyväinen noihin kukkakortteihin, mutta tuo viimeinen, yksinkertaisin miellyttää eniten. Kertokaa taitavat askartelijat ja ideoijat kuinka opin käyttämään noita kukkia?!

1202666.jpg
1202681.jpg
1202684.jpg

Tällaisia tälläkertaa. Nyt atcittaa, joten illanmittaan valmistunee pari sellaistakin sitten. :)