Olipas ihanan rentouttavat yöunet uudessa sängyssä. Kohta jos jaksaisi ottaa hieman aamupalaa ja sitten aloittaa siivoamaan, mikä ei kyllä ole ollenkaan mun suosituin lauantain viettotapa, mutta pakollinen ainakin tänään. Eilen illalla hypistelin mun uusia sukkalankoja ja teki mielettömästi alkaa neulomaan, mutta sitten tulikin sähkökatkos ja kesti sen verran kauan, että se siitä sitten. Pelailtiin siis Yatsya lasten kanssa kynttilän valossa.
 
Kerrankin mun Jehkotar Cardchallenge korttiki olis valmis, mutta saan kamerani takaisin vasta maanantaina ja skanneri ei suostu toimimaan, joten en sitäkään voi sitten julkaista...aika mälsää =/

Sisustusjuttujakin olisi tänään tarkoitus pohtia makuuhuonetta ajatellen...tosin en ikinä saa siitä sellaista kuin haluaisin tällä hetkellä...Mun pitäisi saada kirsikan väristen kaappien tilalle valkoiset ja katto maalata valkoiseks ja oven ja karmitkin ja tietysti listat haluun valkoiset ja sit laminaatti pitäs vaihtaa tummemmaks...jne. Voi kun saisi lottovoiton!!! Saishan tästä huoneesta ihan nätin jos laittasin sängyn päädyn kirsikan väristä, mutta mutta...haluan tumman harmaata ja valkoista ja sit ihanan mustavalkeen ison taulun ja jonkun Vallilan verhon...huoks...hyvästi siis maalaisromanttinen tyyli jota jossain vaiheessa mietin.

Mutta nyt tämä ikuisesti haaveileva, alituiseen mieltään muuttava kolmenkympinkriiseilijä menee aamupalalle ja toivottaa kaikille ketkä eksyy tätä lukemaan oikein hyvää viikonloppua!