...on mullakin tapa viettää viimeinen lomapäivä ja vielä näin hyvä sääkin olis ollu! Ulkoilua? Auringonottoa? Uimista? Mattopyykkiä? Pihahommia? Joo ei, meikä aloitti siivousurakan ja oikeesti nyt voidaan puhua urakasta!

Kello oli vajaa 11, kun aloitin eteisestä. Kaikki kengät pihalle ja jynssäsin sieltä kaapit ja lipaston ja seinät ja oven. Fiksua aloittaa muuten eteisestä, eikö? Noh...sain sentään kaikki matot ulos ja pestyä kymmenen koneellista pyykkiä, lakanoita, päiväpeitteitä, verhoja, pyyhkeitä ja peräti vaatteitakin...nopsaan kyllä sai pyykit tänään kuivaksi ulkona, kun oli aurinkoista, mutta tuuli aivan mahdottomasti. Tuulen voimakkuudesta kertonee sekin, että mun melko painava kukkalaatikko joka oli täynnä mansikantaimia, otti ja putosi grillikatoksen/huvimajan lattialle ja siivo oli melkoinen.

Esikoisen huoneesta pesin seinät, ikkunan, kaapit ja vaihdoin eri kirjahyllyn sinne ja otin omaan käyttöön kaksi muuta hyllykköä. Reilulla kädellä pistettiin vaihteeksi tavaraa pois, mutta äkkiä sitä kertyy meidän taloudessa, kun minun lisäksi esikko ja kuopus on semmoisia tavarahamstereita! Lisäiltiin toiseen huoneeseen kaappiin hyllyjä ja puolestaan vaatetanko sitten toiseen kaappiin...kaikkeen tällaiseen mun siivousaika kului. On se kumma, kun kerran rupean siivoamaan tarkoituksena vaan siivoilla pintapuolisesti ja vaihtaa huoneet niin eikö silloin pidä alkaa siivoomaan kuitenki perusteellisesti...huokaus. Lopputulos on se, että siivosin yli 10 tuntia, ilman taukoja. Istahdin vaan veskikäynnillä =D "Ruuankin" söin seisaallaan...banaania vaan poskeen ja homma jatkuu.

Ehkä huomenna tai ylihuomenna saatais vihdoin sängytkin vaihdettua huoneesta toiseen. Muut huonekalut ei tälläkertaa (ihme kyllä) vaihda paikkaansa, mutta siinäpä sitä onkin, kun saan nää askartelukamat vaihdettua toiseen huoneeseen, etenkään kun se mun pöytä laatikoineen ei ole vielä siellä, eikä hajuakaan milloin sen saan...mutta pian toivottavasti ainakin!!!

Nyt koitan kyl saada unta, jalkoja pakottaa vietävästi ja tekis mieli tekaista parit kortit, mut aamulla pitää olla kuudelta pirteänä vastaanottamassa hoitolasta, joka varmaan ei muista mua enää, kun viimeisestä kerrasta mun luona on jo puolisen vuotta...