Juu, sellainen on minullakin. Enkä rikkonut edes shoppailukieltoani, sillä olin maksanut tuon ja paljon aikaisemin, Olivia-aakkosien muodossa tosin, mutta sattui niin paljon sekaannuksia ja viivytyksiä, niin vaihdoin ne tuohon laitteeseen sitten. :)

Aluksi tuntui tosi helpolle tehdä A5 kokoinen kirjanen, mutta sitten, kun siirryin 8"x8" kokoon ja laitoin kierteet koko matkalle, niin sitten tulikin jo ongelmia tai sitten järki ei vaan juokse tarpeeksi näin flunssaisena... jokatapauksessa lopputulos kaikkine virheineen on tässä, ehkä seuraava on jo onnistuneempi vedos :)

1379295.jpg

Tähän on tarkoitus siis laittaa kuvat kaikista omista hoitolapsistani. Milloin tuli hoitoon ja miltä silloin näytti ja myös kuvat miten isoksi tytöksi tai pojaksi ehti kasvaa minulla hoidossa ollessa. Tarkoitus on jo pitkään ollut laittaa joku kansio tähän tyyliin, mutta aloitussysäyksen sain vasta nyt, kiitos siitä kuuluu kahdelle entisille hoitolapselleni joiden seurasta ja tietty heidän äitien seurasta olen saanut nauttia kuluneella viikolla :) Kiva olla yhteyksissä edelleen, joten en kai aivan hirveä hoitotäti ole ollut =D

Tässä vielä ihanat ruusut jotka sain:
1379313.jpg

Sekä mahtava pääsiäiskimppu poikien ystävän äidiltä, kylläpä yllätti ja piristi!
1379318.jpg