Nyt iski sitten kortteiluinnostus ihan kunnolla. Kerrankin saa rauhassa tehdä kortteja, kun lapset lähti mummin ja ukin luo, joten ollaan isännän kanssa kaksin. Esikoinen tuumi lähtiessään, että nyt saatte viettää aikaa kahdestaan isin kanssa ja hyvinhän tämä menee...suunnitelmien mukaan ;) Mieskin varmaan haaveili tällasesta vapaaillasta - lojutaan sohvalla ja mä teen kortteja, välillä pyydän mielipiteitä ja välillä taas hieromaan jumissa olevia hartioita, nukkumaan ei todellakaan olla menossa vielä, ehei, ei yhdessä eikä erikseen vaikka aamulla pitikin herätä miehen jo ennen viittä ja mun tunti myöhemmin, mutta kun kortteja kerta saa nyt aikaan niin ei voi lopettaa, enkä viittis jäädä yksin valvomaan - joka miehen unelmailta siis =D

 

Mutta tässä siis kolme korttia jotka sain aikaiseksi...

Tää eka on aika järkky, mut poikakortit on hankalia mun mielestä! Leikkasin paperiin kalan kohtaan viillot, jotta saan pujotettua leimakuvan sen alle...tää onkin ainut jees juttu tässä kortissa =)

1455998.jpg

Tän toisen kortin onnistuin pilaamaan aloittamalla pisteviivan tekemistä reunaan, mutta se epäonnistui, joten piti mustata koko reuna...kertokaas kuinka voisin parannella tätä?!

1456001.jpg

Mutta paras viimeisenä...tästä kuvasta jonka vaihdoin Maria H:n kanssa pidän toooosi kovasti. POjalle ajattelin tätä korttia ja värit on niin mua :)

1456002.jpg