Olipas ihanan leppoisa työpäivä. Ainoastaan yksi lapsi ja hänkin vielä niin pieni, että nukkui kolmen tunnin unet, minkä aikana sain talvivaatteet pestyä ja laitettua pitkään kaapeissa pyörineet käyttämättä jääneet jutut yhteen säkkiin ja "lahjoitin" äidille...hän saa viedä ne joko mökille pidettäväksi tai sitten kierrätykseen tai ihan mitä tahansa, kunhan saan vaan itselleni lisää säilytystilaa! Poikien vaatteita pitäs laittaa myyntiin, valitettavasti tuon kokoiset vaatteet ei enää mene kaupaksi kovin hyvin =( Että jos joku tarvii n. 130-140 cm poikien vaatetta niin hihkaiskaa mulle :)

 

Pakko oliski keskittyä nyt askartelun sijaan kotihommiin. Sais siivottua kaapit ja kaikki perusteellisesti ja mielellään vielä ennen ensiviikkoa, sillä sitten onkin jo keskityttävä neidin 7v. synttärivalmisteluihin. Ja paljon uusia lapsia tulee varahoitoon nyt loppukuun aikana, joten työpäivät voi tuntua rankemmille.

 

Mutta jotain piristystä sain tähänkin päivään tekstiviestin muodossa eräältä ystävältä (mies) vuosien takaa: "Kesä tulee ja kauniita naisia ulkoilee, joista tulitkin mieleeni =) Mitäs kuuluu?"  Väkisinkin alkoi hymyilyttämään, mutta sen taidon hän kyllä osaakin :)